Yritys

Peltika Oy on Uudellamaalla sijaitseva peltialan ammattiyritys

Teemme kattoremontit ja rakennuspellitykset omakotitaloihin, taloyhtiöille sekä rakennusliikkeille. Asennamme lumiesteet, tikkaat ja muut kattovarusteet niin uusiin kuin vanhoihinkin kohteisiin.

Olemme Suomen Peltiseppäyrittäjät ry:n jäsenliike ja meillä on kaikkiaan 30 vuoden vankka historia vaativienkin kohteiden toteuttamisesta.

Meille on tärkeää palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja tähän pystymme ammattitaitoisten ja osaavien peltiseppiemme avulla. Työnjälkemme on laadukasta, virheetöntä ja viimeisteltyä. Lisäksi panostamme käyttämiimme materiaaleihin tilaamalla ne vain luotettavilta ja tunnetuilta valmistajilta.

Meiltä pystyt tilaamaan myös laadukkaat sadevesijärjestelmät ja kattovarusteet kaikenkokoisiin kohteisiin. Jokaiseen tuotteeseen on mahdollista saada asennus ammattitaitoisen peltisepän tekemänä.

Omakotitalojen kattojen korjaajat saavat ilmaisen kartoituskäynnin. Peltikatteina teemme perinteiset konesaumakateet sinkittynä, maalipinnoitettuna ja kuparisena.

Muoto- ja poimulevykatteet tehdään Ruukin ja Weckman Steelin katevalikoimista.

Voit myös lähettää Peltikaan lomakkeella mittatiedot piippusi pellityksestä, räystäslistoista tai ikkunoiden vesipellityksistä tarjousta varten. Kaikki tuotteet saa niin asennettuna kuin tavaratoimituksena.