Kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteet edulliseen tarjoushintaan

Kattoturvatuotteet sopivat kaikille kattotyypeille (pelti-, tiili- tai huopakatoille).

SOITA 050-3475726 tai lähetä sähköpostia [email protected] JA KYSY TARJOUS!

KATTOSILLAT

Kattosilta on nykymääräysten mukaan pakollinen yli kaksikerroksisen rakennuksen katolla, jonka kaltevuus on enemmän kuin 1:8. Myös matalammilla sijaitseville kalteville katoille suositellaan kattosiltaa katon harjan suuntaiseksi kulkutieksi.

Turvalliset kulkureitit katolle ovat tarpeen piipun nuohouksen, lumien pudotuksen, antenniasennusten kuin muidenkin katolla tapahtuvien töiden yhteydessä. Oriman vahvat ja teräksiset kattosillat on valmistettu Suomessa.

Lisätietoa kattosilloista tuoteluettelossamme: ORIMA KATTOSILLAT

LUMIESTEET

Lumiesteet on suunniteltu ennalta ehkäisemaan lumen putoamisesta aiheutuvia vahinkoja sekä suojata katon pinnoitetta. Lumiesteiden avulla katolle kerääntyvä lumi pysyy hallinnassa eikä vaaranna pihalla liikkujia tai leikkiviä. Lumiesteet suositellaan asennettavaksi koko lappeen mitalle.

Lisätietoa lumiesteistä ja varusteista tuoteluettelossamme: ORIMA LUMIESTEET JA VARUSTEET

TIKKAAT

Seinätikas/talotikas on kulkutie katolle, ja niiden mitoitusstandardit on määritelty rakennusmääräyksissä. Turvalliset kulkureitit katolle ovat tarpeen kun siirrytään katolle.Seinätikas on optimaalisinta sijoittaa talon päätyyn, näin katoilla olevat lumimassat eivät pääse painamaan tikkaita. Oriman seinä-ja lapetikkaat on valmistettu Suomessa.
Seinätikkaista käytetään myös nimitystä hätätikkaat tai palotikkaat.

Lisätietoa tikkaista tuoteluettelossamme: ORIMA TIKKAAT

TURVAKISKOT JA TURVAKAITEET

Lisätietoa turvakiskoista ja turvakaiteista tulossa.