Kattoremontti

Kattoremontit 30 vuoden kokemuksella omakoti- ja rivitaloihin Uudenmaan alueella

SOITA ja pyydä tarjous 050-3475726 tai sähköpostitse [email protected]

Peltikatto omakotitaloon

Peltikatto on edullinen vaihtoehto omakotitaloon. Peltikattojen profiileita on useita ja värivaihtoehtoja monia. Pelti on materiaalina kevyt ja erittäin vesitiivis. Peltikaton pinnalle ei kasva sammal tai tartu muut roskat yhtä helposti kuin muille pinnoille. Tarvittaessa peltikaton voi myös pestä tai maalata.

Tiilikatto omakotitaloon

Tiilikatto on pitkäikäinen ja helppohoitoinen ratkaisu omakotitaloon. Tiilen käyttöikä voi hyvin hoidettuna lähennellä 70 vuotta. Laadukas tiili antaa talollesi klassisen ilmeen. Tiiliä on monen värisinä ja sävy säilyy pitkään haalistumatta. Peltikattoon verrattuna, tiili eristää ääniä, esimerkiksi sateenropinaa huomattavasti paremmin.

Miksi kattoremontti kannattaa tilata meiltä?

Me haluamme tarjota asiakkaillemme positiivisen remonttikokemuksen. Haluamme, että asiat sujuvat sovitusti asiakkaan ehdoilla. Näin myös teemme.

Tällä tavoin voimme toteuttaa sinullekin onnistuneen kattoremontin:

  • Meiltä saat maksuttoman kuntoarvion kattoremontille. Teemme perusteellisen tarkastuksen ja kartoitamme mahdolliset vauriot ja ongelmakohdat. Suosittelemme parasta vaihtoehtoa katollesi ja teemme yhdessä korjaussuunnitelman.
  • Meillä on ammattitaitoinen asennusryhmän, joka suunnittelee ja vaiheistaa kattoremontin aikatauluunne sopivaksi.
  • Jokainen kattoremontti on laadukkaasti tehty sovitussa aikataulussa.
  • Käytämme ainoastaan kattomateriaaleja, jotka ovat markkinoiden huippuluokkaa. Tämän takeeksi sopimuksissa on 5 vuoden asennustakuu jopa 30 vuoden materiaalitakuut.
  • Ei yllätyskuluja. Tarjouksessa oleva kokonaishinta on aina pitävä.

Kattoremontin kotitalousvähennys jopa 50%

Kattoremontin kokonaishinta koostuu työstä sekä tavaroista. Työn osuudesta saa vähentää 50% kotitalousvähennyksenä suoraan verosta, joka tarkoittaa, että teettäjä saa hyödyn veronpalautuksena. Kattoremonttikohteissa työn osuus on noin puolet kokonaishinnasta.

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, joten pariskunta voi vuonna 2019 saada yhteensä 4 800 euron vähennykset. Vähennyksen voi käyttää myös mökin tai esimerkiksi vanhempien kattoremonttiin. Vähennys lasketaan arvonlisäverollisesta hinnasta, vain työn osuudesta. Erittelemme laskuihimme aina työn osuuden.