Yritys

Peltika Oy on Uudellamaalla sijaitseva peltialan ammattiyritys

Tuotemyynnin lisäksi yritys tekee katto- ja rakennuspellityksiä sekä lumiesteiden, tikkaiden ja muiden kattovarusteiden asennuksia niin uusiin kuin vanhoihinkin kohteisiin.

Peltika Oy on Suomen Peltiseppäyrittäjät ry:n jäsenliike, ja sillä on kaikkiaan 25 vuoden vankka historia vaativienkin kohteiden toteuttamisesta.

Ammattitaito ja kokemus, Kari Helistekangas kiteyttää yrityksensä vahvuudet.
Peltitöissä muun muassa vesitiiviys ja kiinnipysyvyys ovat keskeisiä laadun määreitä.

Maallikko ei välttämättä kuitenkaan näe päältäpäin, onko työ laadukkaasti tehty. Siksi on hyvä olla huolellinen valitessaan urakoitsijaa. Ja jokainen varmasti haluaa, että yritys on tavoitettavissa myös urakan jälkeen.

Omalta osaltaan hyvät tuotteet tunnetuilta valmistajilta takaa laadukkaan lopputuloksen, Kari Helistekangas muistuttaa.

Peltika Oy myy myös laadukkaat sadevesijärjestelmät ja kattovarusteet kaikenkokoisiin kohteisiin. Tarvittaessa asiakas saa myös asennuspalvelun.

Peltika tekee paljon myös omakotitalojen kattojen korjauksia. Peltikatteina yritys tekee perinteiset konesaumakateet sinkittynä, maalipinnoitettuna ja kuparisena.

Muoto- ja poimulevykatteet tehdään Ruukin ja Weckman Steelin katevalikoimista.

Voit myös lähettää Peltikaan lomakkeella mittatiedot piippusi pellityksestä, räystäslistoista tai ikkunoiden vesipelli-tyksistä tarjousta varten. Kaikki tuotteet saa niin asennettuna kuin tavaratoimituksena.

– On tärkeää, että asiakas ottaa myös itse jonkin verran selvää mitä on tilaamassa, jotta vältytään vääriltä valinnoilta. Mutta kun kääntyy ammattitaitoisen peltialan yrityksen puoleen, ongelmiin löytyy varmasti onnistunut ratkaisu.